Пюре от пилешко месо

Гост: д-р Антоанета Антонова, педиатър
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Пюре от пилешко месо
 
Необходими продукти:
60 г пилешки гърди
50 г грах
1 морков
1 картоф
магданоз за украса


Начин на приготвяне:
1
Пюре от пилешко месо
Пилешкото месо се сварява и се пасира с част от бульона.
2
Пюре от пилешко месо 2
Морковът и картофът се нарязват на кубчета.
3
Пюре от пилешко месо 3
Сваряват се на пара заедно с граха за около 15 минути, след което се пасират отделно.
4
Пюре от пилешко месо 4
Оформят се разноцветни кнедли и се украсяват със стръкче магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: