Пюре от пилешко месо

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Пюре от пилешко месо
 
Необходими продукти:
60 г пилешки гърди
50 г грах
1 морков
1 картоф
магданоз за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Пюре от пилешко месоПилешкото месо се сварява и се пасира с част от бульона.
2
Пюре от пилешко месо 2Морковът и картофът се нарязват на кубчета.
3
Пюре от пилешко месо 3Сваряват се на пара заедно с граха за около 15 минути, след което се пасират отделно.
4
Пюре от пилешко месо 4Оформят се разноцветни кнедли и се украсяват със стръкче магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


227 ДУШИ ОНЛАЙН
Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Веселин Стоев публикува рецептата Ябълкови бисквити
Ivelina Petrova коментира рецептата Пармиджана ди меландзане
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта