Пюре с пиле и спанак

Гост: д-р Антоанета Антонова, кухня за деца на възраст над 7 месеца
Източник: Бон Апети
Дата: 21.05.2008
Пюре с пиле и спанак
 
Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
250 г спанак
30 г целина
1 глава лук
1 картоф
1 с. л. зехтин


Начин на приготвяне:
1
Пюре с пиле и спанак
Пилешките гърди се сваряват. Отделят се около 30 г и се пасират.
2
Пюре с пиле и спанак 2
Лукът се нарязва наситно, а целината и картофът - на малки парченца.
3
Пюре с пиле и спанак 3
Нарязаните зеленчуци се задушават със зехтина. Сипва се малко бульон от пилето.
4
Пюре с пиле и спанак 4
Прибавя се нарязаният спанак и отново се налива бульон.
5
Пюре с пиле и спанак 5
Задушените спанак, лук, картоф и целина се пасират и се смесват с пасираното пилешко месо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


213 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: