Пюре с пуешко и топено сирене

Хранене на детето от 8 месеца
Източник: Ева
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 05.11.2015
Пюре с пуешко и топено сирене
 
Необходими продукти:
400 мл вода
30 г пуешки гърди
60 г тиква
60 г тиквичка
60 г морков
2-4 резена праз лук (бялата част)
1 триъгълниче топено сирене


Начин на приготвяне:
1
Зеленчуците се измиват, обелват се и се нарязват на малки парчета.
2
Месото се нарязва на малки парчета или на ивички, слага се в кипяща вода и се вари около 10 минути.
3
Добавят се зеленчуците и се вари още 6-7 минути.
4
Всички продукти се смилат в блендер, до получаване на гладка каша.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: