Бисквити с тиква и шоколад
Лора и Стоян
38. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2022 Бях с резерви, защото сладкиш без яйца, мляко.... но се получи много добре. Оползотворихме нагнилите ябълки
|
37. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Страхотно се получи! Определено ще се прави често :)
|
36. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2016 Последния пласт брашнена смес не се опече,въпреки че отдолу се беше жарнало.
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2015 Един от любимите ми сладкиши!
Изключително лесна рецепта, а резултата е превъзходен!
Към ябълките винаги прибавям стафиди и натрошени ядки - става чудно вкусно!
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2015 От вчера
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...