Реване

Дата: 27.10.2016
Източник: Adriana Dimitrova
ТИТЛА: Експериментатор
Реване
 
Необходими продукти:
6 яйца
1 ч. ч. захар
2 ч. ч. брашно
1 бакпулвер
за заливката:
1 л прясно мляко
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. вода
2 ванилии
 

Начин на приготвяне:
1
Разбиваме яйцата със захарта, до хомогенна смес.
2
Добавяме брашното и бакпулвера.
3
Изсипваме сместа в намазнена тава и печем, до готовност, в предварително загрята фурна.
4
Оставяме блатът да се охлади и после го нарязваме на парчета.
5
Кипваме прясното мляко с ванилията. Отделно приготвяме сироп от захарта и водата, и го добавяме към млякото.
6
С тази смес заливаме обилно охладеното реване.

Да ви е сладко!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Джулия Митева се регистрира в сайта.
Ирина сготви Лазаня
Кали Сотирова се регистрира в сайта.
Asen Zhivkov се регистрира в сайта.
Дидка се регистрира в сайта.
lorreta_28 се регистрира в сайта.
Nadejda Angelova публикува рецептата Катми
Teodora Mladenova се регистрира в сайта.
Stefani Ruseva се регистрира в сайта.
Denislava Karaminkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта