Пухкав ябълков кекс

Вкусен десерт
Източник: Adriana Dimitrova
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 24.10.2016
Пухкав ябълков кекс
 
Необходими продукти:
3 средно големи ябълки
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
3 яйца
4-5 с. л. олио
1 бакпулвер
1 ч. л. канела


Начин на приготвяне:
1
Яйцата и захарта се разбиват с миксер.
2
Прибавят се олиото и канелата.
3
Брашното и бакпулверът се пресяват през сито и се добавят към сместа.
4
Слагат се обелените и настъргани ябълки, и се разбърква с лъжица, до получаване на едородна смес, която се сипва в тава (или във форма за кекс) с намазнено дъно.
5
Кексът се пече 50-60 минути в загрята на 150 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

24.04.2017
Много хубав и лесен сладкиш.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


niko44 се регистрира в сайта.
fensyy се регистрира в сайта.
Aylin Halilova се регистрира в сайта.
Евелина Наскова се регистрира в сайта.
Величка Семова коментира рецептата Войнишки курабии
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: