Пухкав ябълков кекс

Дата: 24.10.2016
Източник: Adriana Dimitrova
ТИТЛА: Експериментатор
Пухкав ябълков кекс
 
Необходими продукти:
3 средно големи ябълки
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
3 яйца
4-5 с. л. олио
1 бакпулвер
1 ч. л. канела
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата и захарта се разбиват с миксер.
2
Прибавят се олиото и канелата.
3
Брашното и бакпулверът се пресяват през сито и се добавят към сместа.
4
Слагат се обелените и настъргани ябълки, и се разбърква с лъжица, до получаване на едородна смес, която се сипва в тава (или във форма за кекс) с намазнено дъно.
5
Кексът се пече 50-60 минути в загрята на 150 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

24.04.2017
Много хубав и лесен сладкиш.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


kanelika коментира рецептата Конфитюр от ягоди и ананас
kanelika коментира рецептата Езме салата
Пламена коментира рецептата Кейк с кайсии
Пламена коментира рецептата Мраморен чийзкейк
Пламена се регистрира в сайта.
Galina Valentinova се регистрира в сайта.
Ilian Angelov се регистрира в сайта.
Стоян Стоянов коментира рецептата Суши маке
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта