Макова торта
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2023 Канелика, според мен трябва да ти се получи плоска кръгла питка, със среден слой шоколад, който не се вижда отникъде, за целта повдигаш краищата на намазаната с шоколад основа от всички страни и ги събираш отгоре и ги съединяваш, като избутваш въздуха навън, дано не греша. Аз пък се чудя дали рецептата няма да може да се изпълнява и с някакво пасирано сладко, може би уплътнено с галета или сушени плодове.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2017 И какво значи \"краищата се събират така че да се получат малки вързопчета и то без въздух в тях\"? Къде я снимахте тази стъпка че съвсем не е ясно как точно става номера?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 23.11.2016 Не станаха точно гевречета, но пък станаха много вкусни
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...