Макова торта
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2023 Канелика, според мен трябва да ти се получи плоска кръгла питка, със среден слой шоколад, който не се вижда отникъде, за целта повдигаш краищата на намазаната с шоколад основа от всички страни и ги събираш отгоре и ги съединяваш, като избутваш въздуха навън, дано не греша. Аз пък се чудя дали рецептата няма да може да се изпълнява и с някакво пасирано сладко, може би уплътнено с галета или сушени плодове.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2017 И какво значи \"краищата се събират така че да се получат малки вързопчета и то без въздух в тях\"? Къде я снимахте тази стъпка че съвсем не е ясно как точно става номера?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2016 Не станаха точно гевречета, но пък станаха много вкусни
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...