Пилешки дробчета с гъби върху препечен хляб
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2024 Велина Василева, много се радваме, че нашата рецепта ви е харесала:) Ще очакваме отзиви и за други наши предложения. Поздрави от нас
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2024 Успях да снимам само част от тавата, докато не е изчезнала и тя. Наистина е много вкусна и чудесен сос за подправяне. На нас като че ли не ни достигна количеството на соса, толкова много ни хареса - овкусяването е много добре, има вкус и характер. Благодаря за поредното чудесно предложение!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2022 Невероятно вкусно се получи. Намерих замразена тилапия. Вкусът е различен, лек - със сигурност ще повторим!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...