Рибена супа с ориз

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Рибена супа с ориз
 
Необходими продукти:
150 г риба
1/8 глава лук
1/4 морков
300 мл вода
1 ч. л. ориз (грис)
1/2 картоф
1/4 керевиз
1 ч. л. краве масло
1/2 ч. л. сол
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата се почиства, измива се и се нарязва на парчета. Добавят се нарязаните наситно лук и
морков и се вари 25–30 минути.
2
Готовата риба се изважда от бульона и той се
прецежда. В кипящия бульон се изсипват из-
чистеният ориз, нарязаният на кубчета картоф,
керевизът и се оставят да се сварят.
3
След това се добавя рибата и се досварява. Посолява се и се слага маслото. Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязания магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

05.05.2016
Много вкусна супичка!
2.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2016
Лесна, бърза и много вкусна! Браво! ;)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.01.2016
Хубава супа! Аз я приготвих по-гъста и също се получи добре.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта