Пилешка супа

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Пилешка супа
 
Необходими продукти:
100 г сварено пилешко месо
1 с. л. фиде
1/8 глава лук
1/2 морков
1 ч. л. краве масло
1 с. л. кисело мляко
250 мл пилешки бульон
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Морковът и лукът се нарязват наситно. Задушават се в разтопеното масло на слаб огън за около 2 минути.
2
Във врящия бульон се слагат морковите, лукът,
пасираното месо и фидето.
3
След сваряването им се застройва с киселото
мляко и се поръсва магданозът.

Съвет: Пилето се вари, като се нарязва на парченца, които се заливат със студена вода.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

30.04.2020
Страхотна рецепта! Аз добавих и настъргано чери доматче.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта