Пилешка супа

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Пилешка супа
 
Необходими продукти:
100 г сварено пилешко месо
1 с. л. фиде
1/8 глава лук
1/2 морков
1 ч. л. краве масло
1 с. л. кисело мляко
250 мл пилешки бульон
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Морковът и лукът се нарязват наситно. Задушават се в разтопеното масло на слаб огън за около 2 минути.
2
Във врящия бульон се слагат морковите, лукът,
пасираното месо и фидето.
3
След сваряването им се застройва с киселото
мляко и се поръсва магданозът.

Съвет: Пилето се вари, като се нарязва на парченца, които се заливат със студена вода.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


275 ДУШИ ОНЛАЙН
StefkoDan коментира рецептата Терин от ябълки и тиква
StefkoDan се регистрира в сайта.
Божидарка Стефанова се регистрира в сайта.
Цветомила коментира рецептата Питки със сирене
Lida Ivanova се регистрира в сайта.
Diana Miteva се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Картофен шмарн
Пламена коментира рецептата Крем карамел без шупли
Пламена коментира рецептата Крем карамел с тиква
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта