Рибни пръстчета

ТИТЛА: Експерт готвач
Дата: 18.04.2018
Рибни пръстчета
Рибни пръстчета
 
Необходими продукти:
700 г риба треска
2 яйца
няколко филии хляб
1 с. л. зехтин
копър
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Рибата се нарязва на жулиени с дебелина 3-4 см. Подправя се със сол и черен пипер.
2
В блендер се смилат филиите хляб, зехтинът, сол и копър. Трябва да се получат средно големи трохи.

3
Рибните филета се потапят в разбитите яйца и се овалват в трохите.
4
Слагат се в тава, застлана с хартия за печене и се пекат около 20 минути в загрята на 200 градуса фурна.


Съвет:
Поднасят се със свежа салата и чеснов сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: