Гъби с печени чушки и лук
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2020 Много вкусно
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2018 Сготвих го без бекона и пак стана страхотно. :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2015 Направих го с пресни гъби кладница, пресен лук и заквасена сметана.
Стана божествено!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2014 Вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2014 Приготвих ризото по тази рецепта и се получи чудесно. Сложих и пресни гъбки (просто ми се намираха в хладилника). Според съпруга ми беконът може да е и повече, така че следващия път възнамерявам да увелича количеството на 200 грама (може би за сметка на гъбите).
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...