Руло от риба

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Руло от риба
 
Необходими продукти:
300 г филе от риба
1 филия бял хляб
1 к. ч. прясно мляко
1 глава лук
2 яйца
1 с. л. олио
1 морков
1 резен целина
20 г краве масло
1 ч. л. галета
3–4 стръка магданоз
сол на вкус
копър за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Към смляната риба се добавят накиснатият в прясно мляко и изстискан хляб, настърганият лук, жълтъкът на едното яйце, магданозът и солта.
2
Сместа се омесва добре и се прибавят нарязаните на кубчета и задушени в олио морков и целина, както и другото яйце – твърдо сварено и нарязано надребно.
3
Сместа се оформя на руло, поставя се в подходяща тавичка, намазва се с разбития белтък и се поръсва с галета. Отгоре се подреждат парченца масло. Пече с във фурна на 200 градуса. При сервирането се украсява с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanya Bozhikova се регистрира в сайта.
Bahri Ahmedov се регистрира в сайта.
е се регистрира в сайта.
Ivan Soitarov се регистрира в сайта.
Marina Zhelyazkova коментира рецептата Кюфтета от просо
Кремена коментира рецептата Адана кебап
Lilyana. се регистрира в сайта.
Lilia Alexandrova коментира рецептата Пилешка пита с фиде
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта