Телешко рагу

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Телешко рагу
 
Необходими продукти:
300 г телешко месо без кости
1 глава лук
1 морков
3 с. л. мазнина (краве масло и олио)
5 картофа
1 домат
1 с. л. брашно
сол на вкус
магданоз за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязаното на малки късчета месо се задушава заедно с нарязаните надребно лук и морков в мазнината и 150 мл вода.
2
Добавят се нарязаните на кубчета картофи, а малко по-късно – настърганият домат и размитото в 50 мл вода брашно и се посолява.
3
Ястието се вари още 10–15 минути, след което се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


179 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта