Телешко рагу

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Телешко рагу
 
Необходими продукти:
300 г телешко месо без кости
1 глава лук
1 морков
3 с. л. мазнина (краве масло и олио)
5 картофа
1 домат
1 с. л. брашно
сол на вкус
магданоз за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязаното на малки късчета месо се задушава заедно с нарязаните надребно лук и морков в мазнината и 150 мл вода.
2
Добавят се нарязаните на кубчета картофи, а малко по-късно – настърганият домат и размитото в 50 мл вода брашно и се посолява.
3
Ястието се вари още 10–15 минути, след което се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


163 ДУШИ ОНЛАЙН
Даниел Банчев коментира рецептата Банофи пай
Райна Гагова коментира рецептата Яйчено къри с леща
Райна Гагова се регистрира в сайта.
Емил Иванов се регистрира в сайта.
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
Кристин Манолова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта