Яйчен гювеч

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Яйчен гювеч
 
Необходими продукти:
1 глава лук
1 морков
1 резен целина
2 с. л. олио
150 г зелен фасул
200 г гювеч или паприкаш от консерва
2 картофа
1 яйце
50 мл прясно мляко
1 ч. л. червен пипер
3–4 стръка магданоз
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът, морковът и целината се нарязват надребно и
се задушават в мазнината и 100 мл вода.
2
Прибавят се зеленият фасул, гювечът, нарязаните на
кубчета картофи и червеният пипер.
3
Сместа се посолява, изсипва се в тава и се доливат
300 мл вода.
4
Гювечът се пече във фурна на 190 градуса. Когато е
почти готов, се поръсва със ситно нарязания магданоз
и се залива със смес от яйцето и прясното мляко. Пече се още 10 минути и е готов за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
Plamena Nikolova коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SylwiaFrancesco Atanasowa Casertano се регистрира в сайта.
Емилиян Тошев се регистрира в сайта.
Росица Страхилова се регистрира в сайта.
assiad се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта