Пролетен борш

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Пролетен борш
 
Необходими продукти:
1/2 малък морков
1 резен целина
1 с. л. ситно нарязан лук
1 малък картоф
100 г спанак или киселец
1/2 домат
2 ч. л. кисело мляко
1/4 яйце
1 ч. л. брашно
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Морковът, целината и лукът се измиват добре и се нарязват надребно. Варят се в 250 мл леко подсолена вода.
2
След 10–15 минути се добавят нарязаният на кубчета картоф, нарязаният на ивици спанак и доматът – на кубчета. Супата се вари в похлупен съд.
3
Накрая се прибавя сварената на водна баня застройка от млякото, яйцето и брашното и супата се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


533 ДУШИ ОНЛАЙН
Йоли се регистрира в сайта.
Pepa Mincheva се регистрира в сайта.
denitsak коментира рецептата Ризото със спанак и гъби
Борислав коментира рецептата Парижки ньоки
Таня Георгиева се регистрира в сайта.
Петя Минкова Матанова се регистрира в сайта.
Аделаида коментира рецептата Торта „Опера“
Аделаида коментира рецептата Торта от блини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта