Сладкиш „Негърче“
Лора и Стоян
за блата: 4 яйца 80 г пудра захар 60 мл прясно мляко 40 г царевично брашно 40 г бяло брашно краве масло за намазване | за крема „Муслин“ с кафе: 400 мл прясно мляко 100 мл кафе 160 г захар 150 г краве масло (на стайна температура) 4 жълтъка 2 с. л. кафе ликьор 3 с. л. царевично нишесте 1 ванилия | за глазурата: 100 г черен шоколад (70%) 80 мл животинска сметана 20 г краве масло |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2021 А вие колко сте компетентна, като казвате за другите колко некомпетентни били.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2021 Оо, напротив, готвя много вкусно, но когато рецептата не е както трябва и количеството продукти също, няма как да стане.Не уместно да говорите на човек който не познавате на "Ти".Занимавам се с каквото трябва, не е ваша работа, с какво се занимавам и какво не.Незнам какво разбирате под "не компетентен коментар.Какъвто и блат да се приготвя, няма ли бакпулвер, блатът става на подметка.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2021 Здравейте, количествата продукти за блата са точни, получава се тънък блат, както се вижда от видеото. Поздрави от нас!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2021 Ти или си просто хейтър или готвенето изобщо не е за теб. Занимавай се с нещо което ти се отдава. По некомпетентен коментар не бях чела.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2021 Количеството продукти за блата за рулото, не са точни.С толкова малко количество продукти, не прави блат за руло, а по скоро става за около шест мъфина, но и това не става, защото без бакпулвер нищо не набухва!Цялата ви рецепта, нищо не струва, с малко изключение на крема с кафе и жълтъци, а също и шоколадовата глазура. Спрете да лъжете хората с измислените си рецепти!Повечето ви рецепти за нищо не стават!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...