Лодки с картофена плънка
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2022 2 часа готвене, получих мускулна треска. Иначе е хубаво. Но мерките не са точни - руколата трябва да е една шепа (100 гр. е нещо огромно), 2-те тиквички да са наистина малки, козето сирене е към 200 гр. За блата и за отгоре не ползвах пармезан и обикновен кашкавал, а грана падано.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2022 една от най-вкусните рецепти, които съм правила:)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
08.07.2018 Много вкусно и свжо :*
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2018 Много лек и освежаващ вкус, страхотно предястие за летните дни.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.08.2017 Много добре се получи, страхотна идея!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...