Руска пасха (вариант 2)

Дата: 27.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
350 г микс от сушени плодове
(стафиди, череши, сливи, смокини)
300 г извара (необезмаслена)
200 г сирене „Маскарпоне“
150 г заквасена сметана
150 г пудра захар
2 жълтъка
1 ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Руска пасха (вариант 2)Жълтъците, захарта и ванилията се разбиват на водна баня, докато се получи гъст крем.
2
Руска пасха (вариант 2) 2Съдът се дърпа от огъня, прибавят се заквасената сметана, маскарпонето и изварата, и се разбърква.
3
Руска пасха (вариант 2) 3Сипват се плодовете и отново се разбърква.
4
Руска пасха (вариант 2) 4Сместа се прехвърля в марля и се стяга.
5
Руска пасха (вариант 2) 5Слага се в голяма цедка, която се поставя в купа. Затиска се с друга купа, пълна с камъни и се оставя за една нощ в хладилник, за да се отцеди.
6
Руска пасха (вариант 2) 6След това се разпределя в метални купички за крем карамел, покрити с прозрачно фолио и се притиска, за да се оформи добре. Обръща се и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
Момчил Уэунов се регистрира в сайта.
Росица Черкезова се регистрира в сайта.
Милена се регистрира в сайта.
Mihaela Tyurolengova се регистрира в сайта.
Денислава се регистрира в сайта.
Лъки коментира рецептата Вегански таратор
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта