Салата „Конфети”

Събрала всички цветове на дъгата
Източник: Бон Апети
Дата: 20.04.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 червена чушка
1 зелена чушка
4 моркова
200 г червено зеле
1 връзка магданоз
1/2 глава червен лук
150 г царевица (от консерва)
100 г печени орехи

за дресинга:
2 бр. авокадо
1 лимон
1 скилидка чесън
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Салата „Конфети”
Морковите се настъргват.
2
Салата „Конфети” 2
Чушките се почистват и се режат на кубчета.
3
Салата „Конфети” 3
Зелето се нарязва натънко, а лукът – на полумесеци.
4
Салата „Конфети” 4
Орехите се накълцват, а магданозът се наситнява. Всички продукти се изсипват в купа, заедно с царевицата.
5
Салата „Конфети” 5
Дресингът се приготвя като месестата част на авокадото се пюрира, заедно с чесъна, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус.
6
Салата „Конфети” 6
Салатата се овкусява с дресинга и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

12.01.2021
Приготвена, но не ни допадна особено.
5.
Изпрати
лично съобщение

01.03.2017
Вкусна салата. Авокадото ми беше малко зелено, съответно дресинга не стана много кремообразен и добавих зехтин. Следващия път ще намачкам леко зелето, тъй като ми беше една идея по-твърдо от необходимото.
4.
Изпрати
лично съобщение

03.02.2015
Пъстра, здравословна и много вкусна!
3.
Изпрати
лично съобщение

15.07.2014
интересна рецепта
2.
Изпрати
лично съобщение

03.02.2015
Много вкусна салатка! Може да погледнете как се получи при мене: http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2014/10/gemuse-konfetti-salat-alle-farben-des.html
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liya се регистрира в сайта.
sisi_ml коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
Йорданова се регистрира в сайта.
Константина Христова се регистрира в сайта.
Denitsa Petrova се регистрира в сайта.
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: