Салата с маруля и риба тон
Лора и Стоян
![]() |
300 г сирене „Пармезан” 2 зелени салати 100 г чери доматчета 250 г ягоди 1 зелена ябълка 60 мл зехтин 30 мл балсамов оцет листата от 2 стръка магданоз праз за украса |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...