Салата със сирене „Маджули”
Лора и Стоян
![]() |
800 г чери домати 2 глави червен лук 150 г булгур (без варене) 100 г бадеми (белени, бланширани) 200 г биволско сирене 6 с. л. зехтин 150 мл вода 1/2 връзка джоджен 1/2 връзка магданоз 2 с. л. сок от лайм 2 щипки сумак сол и черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2015 хубава рецепта.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2015 Много обичам да ползвам булгурът . Тази салата се добавя към любимите ми .
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2015 Много е хубава, с ориенталски привкус. Ще ни стане една от любимите салати.
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2014 Салата е чудесна. Вече е една от любимите ни
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2013 Булгурът остана доста твърд след 30 мин. накисване - вероятно водата не е била достатъчно гореща. Иначе се получи вкусна салата.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...