Салата със сирене „Маджули”
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2015 хубава рецепта.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2015 Много обичам да ползвам булгурът . Тази салата се добавя към любимите ми .
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2015 Много е хубава, с ориенталски привкус. Ще ни стане една от любимите салати.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2014 Салата е чудесна. Вече е една от любимите ни
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2013 Булгурът остана доста твърд след 30 мин. накисване - вероятно водата не е била достатъчно гореща. Иначе се получи вкусна салата.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...