Салата от печени кореноплодни зеленчуци

Цвят, аромат и вкус в една купа!
Източник: Бон Апети
Дата: 07.11.2025

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 моркова
2 корена пащърнак
1 глава червен лук
1 малка глава целина
1 глава червено цвекло
2-3 с.л. мед
50 мл тъмен балсамов оцет
1 с.л. зехтин
сол на вкус
1-2 стръка прясна мента


Начин на приготвяне:
1
Салата от печени кореноплодни зеленчуци
Почистете и нарежете на едро зеленчуците.
2
Салата от печени кореноплодни зеленчуци 2
Изсипете ги в купа и ги овкусете с предварително смесените мед, оцет и зехтин.
3
Салата от печени кореноплодни зеленчуци 3
Разбъркайте и овкусете със сол.
4
Салата от печени кореноплодни зеленчуци 4
Изпечете зеленчуците в еърфрайър на програма “Зеленчуци на грил”.
5
Салата от печени кореноплодни зеленчуци 5
Поднесете салатата с листа мента.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: