Салата с патладжани и моцарела
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2014 много приятна салата,впечатли ме комбинацията на мента с патладжан,изненадващо приятна
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 невероятна
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.09.2014 Добра рецепта ,интересен вкус с ментата в дресинга.
Малко в повече ми дойде лимона
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.09.2014 Не ми се получи тази салата. Първо, изглежда не уцелих добри патладжани, защото въпреки отцеждането (над половин час със сигурност) те останаха много горчиви. И второ - дресингът е много, ама много кисел. Наложи се да добавя мед, за да омекотя вкуса му.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.09.2014 Аз замених ментата с копър и добавих 2-3 ч.л. мед. С остатъка от така приготвения дресинг мариновах 2 котлета от сьомга преди да ги изпека. Толкова ароматна стана рибката, направо супер :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...