Салата с червено цвекло, зелен фасул и рукула
Лора и Стоян
![]() |
1 връзка рукула 1 жълтък 1 щипка пресни билки (сушени) 15 мл олио 1/2 пакетче суха мая 100 г брашно 25 мл балсамов оцет 80 мл зехтин 200 г прясно козе сирене 200 г чери доматчета 1 цветна маруля сол на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...