Салата със скариди, нудълс и чили сос
Лора и Стоян
![]() |
700 г червено цвекло 100 г едрозърнеста горчица 200 мл олио сол на вкус 1 стрък мащерка и розмарин 50 мл балсамов оцет 40 г кедрови ядки 300 г чери домати 400 г козе сирене 400 г рукула 400 г зелен фасул 2 щипки черен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...