Салата с бамя и лимонов дресинг
Лора и Стоян
![]() |
700 г тиква бял пипер и сол на вкус 4 с. л. зехтин 4 с. л. бял балсамов оцет 1 цикория 1 връзка рукула (250 г) 1 с. л. кафява захар 150 г булгур 200 г пушено пиле топинг карамел за заливане |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...