Салата с рулца от раци и дресинг от кивано

Дата: 25.05.2010
Източник: Бон Апети
Салата с рулца от раци и дресинг от кивано
 
Необходими продукти:
1 салата „Айсберг“
1 ч. л. бял пипер
2 с. л. дижонска горчица
50 г червени боровинки
3 с. л. зехтин
2 скилидки чесън
200 г кивано
200 г рулца от раци
1 цикория
1/2 връзка рукула
1/2 червена салата
1/2 зелена салата
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рукулата, зелената и червената салата се измиват и се накъсват, а салатата „Айсберг“ се реже наедро. Слагат се в купа и се добавят нарязаните рулца от раци.
2
Дресингът се приготвя, като киваното се изстисква и сокът се смесва с накълцания чесън, зехтина, боровинките и горчицата. Посолява се и се овкусява с пипера. Дресингът се разбърква, салатата се залива с него и се сервира.

 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


248 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта