Салата “Уолдорф”

Есенни плодове в комбинация с орехи и майонеза
Източник: Бон Апети
Дата: 19.10.2011
Салата “Уолдорф”
 
Необходими продукти:
3 зелени ябълки
3 червени ябълки
200 г бяло грозде
7 стръка селари
200 г стафиди
200 г орехи
200 г майонеза
сокът от 1 лимон
листа зелена салата за гарниране



Начин на приготвяне:
1
Салата “Уолдорф”

Ябълките се почистват от семките и се нарязват на кубчета с големина 1 см. Поливат се с лимоновия сок, за да не потъмнеят. Добавя се селарито – обелено и нарязано наситно.


2
Салата “Уолдорф” 2

Слагат се стафидите, гроздето и орехите. Прибавя се  майонезата и се разбърква. Гарнира се със зелена салата.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: