Оранжева „Снежанка“

Снежанка не винаги е в бяло
Източник: Бон Апети
Дата: 18.10.2011
Оранжева „Снежанка“
 
Необходими продукти:
500 г моркови
500 г кисело мляко
2 скилидки чесън
1/2 ч. ч. зехтин
5 стръка магданоз
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Оранжева „Снежанка“

Морковите се обелват, настъргват се на ситно ренде, посоляват се и се задушават в половината от зехтина под капак, колкото леко да омекнат.


2
Оранжева „Снежанка“ 2

Киселото мляко се смесва със смачкания на паста чесън и наситнения магданоз. Посолява се и се разбърква хубаво с телена бъркалка.


3
Оранжева „Снежанка“ 3

Прибавят се охладените моркови и останалият зехтин, разбърква се и се сервира.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2014
изглежда вкусно остава и да го опитам :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


146 ДУШИ ОНЛАЙН
lillyj се регистрира в сайта.
lili8 се регистрира в сайта.
Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: