Оранжева „Снежанка“

Дата: 18.10.2011
Източник: Бон Апети
Оранжева „Снежанка“
 
Необходими продукти:
500 г моркови
500 г кисело мляко
2 скилидки чесън
1/2 ч. ч. зехтин
5 стръка магданоз
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Оранжева „Снежанка“
Морковите се обелват, настъргват се на ситно ренде, посоляват се и се задушават в половината от зехтина под капак, колкото леко да омекнат.


2
Оранжева „Снежанка“ 2
Киселото мляко се смесва със смачкания на паста чесън и наситнения магданоз. Посолява се и се разбърква хубаво с телена бъркалка.


3
Оранжева „Снежанка“ 3
Прибавят се охладените моркови и останалият зехтин, разбърква се и се сервира.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2014
изглежда вкусно остава и да го опитам :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


352 ДУШИ ОНЛАЙН
Весела Андонова се регистрира в сайта.
Радосвета Иванова публикува рецептата Огретен
Gaby Spasova се регистрира в сайта.
Galq Dimitrova се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Кокосово масло
Карина Трендафилова се регистрира в сайта.
Диана Георгиева се регистрира в сайта.
Dilyana Todorova се регистрира в сайта.
Xristina Dimova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта