Салата \"Джулюница\"
Лора и Стоян
200 г сварен боб 1/2 ч. л. риган 1 с. л. светъл балсамов оцет 3 с. л. зехтин 1 стрък мащерка 4-5 листа рукула 1/4 глава червен лук 1 домат 1 печена чушка 1 скилидка чесън 100 г риба тон кората на 1/2 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...