Салата от соеви кълнове с домати и моцарела
Лора и Стоян
![]() |
1 бр. пилешки гърди 1/3 ч. л. сол 4 с. л. лимонов сок 12 с. л. зехтин 2-3 филета аншоа (паста с аншоа) 1 клонка мащерка 2-3 листа салвия 3-4 връхчета розмарин 1 бр. радичо 1 бр. лоло росо (червена салата) черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...