Сладоледено смути
Лора и Стоян
400 г рибай стек (или телешко контрафиле) 100 г бекон „Панчета“ (нарязан на тънки шайби) 100 г прошуто кото (4 тънки парчета) 120 г моцарела (за пици) 100 г майонеза 60 г зелени маслини (без костилки) 4 яйца 1–2 домата 1/2 червена чушка 1/2 маруля 1 ч. л. медена горчица 1/2 ч. л. пушен червен пипер сол и черен пипер на вкус краве масло за намазване | за питките: 320 г брашно (+ за размесване) 50 г краве масло 150 мл прясно мляко 1 яйце (+ за намазване) 1 с. л. захар 1 ч. л. сух риган 1 ч. л. суха мая 1 ч. л. сол олио за намазване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...