Сиропирани банички с локум
Лора и Стоян
![]() |
125 г краве масло (маргарин) 5 ч. ч. вода 1 жълтък за намазване брашно, колкото поеме 1 ванилия 1 бакпулвер 1/2 ч. ч. грис 1/2 ч. ч. захар 2 яйца 5 ч. ч. захар |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...