Шишчета с пилешки сърца и гъби

Страхотни за обяд или вечеря
Източник: Бон Апети
Дата: 01.09.2024

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пилешки сърца (охладени)
250 г печурки (малки)
30 г пресен джинджифил
50 мл сос „Тамари“
40 мл олио
2 скилидки чесън
2 стръка салвия


Начин на приготвяне:
1
Шишчета с пилешки сърца и гъби
Сърцата се почистват, гъбите се обелват и се разполовяват, нанизват се на шишчета, като се редуват.
2
Шишчета с пилешки сърца и гъби 2
Джинджифилът се настъргва и се смесва със стрития на паста чесън, соса „Тамари“, олиото и наситнената салвия.
3
Шишчета с пилешки сърца и гъби 3
Шишчетата се мажат със сместа и се готвят на грил за кратко време, не бива да се изсушават.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2016
Не успях да ги снимам много бързо се изядохаЧ:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Elena Mineva се регистрира в сайта.
Ангелова се регистрира в сайта.
Svetla Ruseva-Kostova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: