„Шоколадови“ ягоди

Дата: 31.05.2010
Източник: Бон Апети
„Шоколадови“ ягоди
 
Необходими продукти:
200 г ягоди
50 г бял шоколад
50 г млечен шоколад
сокът от 1 портокал
2–3 листа мента
 

Начин на приготвяне:
1
Ягодите се измиват, но дръжките не се отстраняват.
2
Двата вида шоколад се разтопяват на водна баня поотделно, добавят се сокът от портокал и листата мента, като после се отстраняват.
3
Ягодите се потапят в разтопените шоколади до дръжката и се поставят върху пластик или пергамент.
4
Престояват в хладилник около 20 минути и след като стегнат, се поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


279 ДУШИ ОНЛАЙН
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
Snejana Madjarova се регистрира в сайта.
Andrew S. Andrew се регистрира в сайта.
foxy сготви Лазаня
Мария Сотирова коментира рецептата Картофена фритата
Антония коментира рецептата Варени яйца с млечен сос
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта