„Шоколадови“ ягоди
Лора и Стоян
![]() |
60 г тиква 30 г краве масло 150 г натурален шоколадов кувертюр 100 мл прясно мляко 20 г акациев мед 40 мл балсамов оцет карамелени форми за украса 100 г тиква 50 г захар 10 г орехи 25 г стафиди 50 г яйца (1 яйце) 60 г захар 40 мл олио 60 г брашно 10 г какао 2 г канела 1 ванилия 3 г бакпулвер 1 г канела (кора) |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...