Портокалова панакота с босилек и ягоди
Нашите кулинари







| 11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 20.06.2021 Направих само муса което си е един вид панакота. за блата ме домързя. Има приятен аромат от ментата. Сложих шоколад 85% защото го предпочитам . Само не ми стана шуплест както е на снимката. Вероятно не съм смесил накрая сметаната добре.... препоръчвам.
|
| 10. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2021 Дзопино, да става, разпределете го в чаши. Поздрави от нас!
|
| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.06.2021 този мус става ли да се прави отделно като мус без основата?
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2019 Здравейте! Сметаната е течна, обикновено използваме "Президент".
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2019 Здравейте! Моля, за информация каква сметана препоръчвате за муса. Течна? И на кой производител? Предварително благодаря за скорошен отговор!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...