Печена ябълка в медальон от тиква
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2019 Великолепен!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2019 Много вкусен, направих го с бадеми, защото нямах орехи и пак беше много ароматен и хубав.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Вкусно и апетитно! Не сложих масло, че постя, но и с олио става прекрасно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.09.2015 вкусотия
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2014 Получи се прекрасно, но имайте редвид, че нужното масло е доста, почти цяло голямо пакетче.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...