Мариновани круши в червено вино и ром

Дата: 28.04.2010
Източник: Бон Апети
Мариновани круши в червено вино и ром
 
Необходими продукти:
2 круши (от сорт с твърдо месо)
2 карамфилчета
300 мл червено вино
30 мл ром
3 с. л. захар
листа мента за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Крушите се белят, като се оставят дръжките им.
2
Поставят се във врящата смес от виното, карамфила, рома и захарта, предварително смесени.
3
Вари се, докато се изпари 1/2 от течността. Сосът може да се остави, докато се сгъсти, и да се използва за заливка на крушите.
4
Сервира се с украса от листа мента.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


256 ДУШИ ОНЛАЙН
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
Silva Semova се регистрира в сайта.
Дарко публикува рецептата Тирамису
Ana Maria Petkova коментира рецептата Ягодово парфе
Ива Русанова се регистрира в сайта.
Ana Maria Petkova се регистрира в сайта.
Марияна Разложкова се регистрира в сайта.
Владимир Михайлов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта