Палачинкова торта с шоколадов крем
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Браво за рецептата - много ми хареса едновременният вкус на сиропираната основа и хрупкавата коричка отгоре.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2014 Чудесен аромат и вкус. Опитах кейка още топъл и предполагам, че след като се охлади добре ще е още по-вкусен.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2014 Получи се приятен и сочен сладкиш
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 изобщо не съжалявам,че го сготвих!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2013 Кейкът е хубав, сиропът е малко. Сложих 3 1/2 чаши.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...