Патладжанени рула в сос от домати и чушки
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.07.2018 Просто мехурчета са, понеже има пара докато снимам и снимката не е станала много добре.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2018 Правя нещо подобно с пилешки бутчета - под капак /но е доста по-различно, макар и също толкова лесно/. Само не разбрах какви са тези миниатюрни топченца на една от снимките /при самото пържене/ ? Слагала си горчица или нещо друго, което не е описано в рецептата. Или това са просто мехурчета - не се вижда точно. Браво за рецептата!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...