Сиропиран сладкиш „Рафаело“
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2017 Много се радвам, че ви харесва моето предложение !
Да Ви е сладко, Аника !
Весело посрещане на новата година ! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2017 Приготвям го за втори път :) Първият вариант със сладко от къпини и втори вариант със смес останала от ореховите кифлички:) Благодаря за рецептата :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...