Индийска „халва” от ябълки и тиква
Лора и Стоян
26. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2021 Прекрасен десерт!
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2020 Вкусно!
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2020 Супер!
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2018 Честно казано и аз бях леко резервирана към рецептата, но стана СТРАХОТЕН СЛАДКИШ, БРАВО!!! Вместо чаени бисквити, използвах кафяви обикновени бисквити (такива имах в наличност) и стана върха!
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2018 Много е вкусен! Не сложих пудра захар, за да не стане още по-сладък. И го направих с олио - нямах толкова чисто масло в момента. Страхотен- въпреки малките несъответсвия в рецептата.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...