Бисквитена торта с праскови
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2016 Вкусно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2015 може да се направи и с ябълки , пак е много вкусен
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2015 Карамелът прави сладкиша доста сладък. Препоръчвам в тестото да сложите по-малко захар.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...