Рибен терин
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2014 Приготвих ги без крема, добавих в тестото 1 кисела краставичка (настъргана на ситно ренде) и около 70гр. шунка, нарязана на ситно. Сместа стана доста гъста. Изпекох в големите форми, добре се получиха, но ако бяха една идея по-пухкави...
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2014 ♥
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2014 Страхотна идея !!
Благодаря ви любимци \"мой\" !!!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...