„Охлюви“ с коприва и сирене
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2016 При мен се получават доста добре. Правя ги вече няколко пъти и се харесват вкъщи. Моята промяна е, че вместо козе сирене слагам кашкавал.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2013 Еми, не се получиха много добре, може би защото използвах замразен спанак, но станах супер лепкави и честно казано, не бих ги сготвила отново.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...