Сръбска мусака

Дата: 24.11.2017
Източник: sofiya_miteva
ТИТЛА: Чирак
Сръбска мусака Сръбска мусака
 
Необходими продукти:
1 кг пилешки дробчета
1 глава лук
2 моркова
2 чушки
200 г гъби
олио
чубрица, сол и черен пипер на вкус
за заливката:
2 яйца
1 кофичка кисело мляко
3 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме лука на шайби и го слагаме на дъното на тава. Овкусяваме със сол, черен пипер и чубрица.

2
Върху лука поставяме пилешките дробчета и отново овкусяваме с подправките.
3
Добавяме морковите и чушките, нарязани на кубчета, а гъбите - на филийки. Сипваме олио и разбъркваме.
4
Печем на 200 градуса, до загар. Прибавяме заливката и печем на същата температура, до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


zlatkaalichkova@abv.bg се регистрира в сайта.
Silviq Ilieva се регистрира в сайта.
Dolores Tancheva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кекс с праскови и лавандула
Таня Атанасова коментира рецептата Торта „Прага“
Нели Дякова се регистрира в сайта.
yn7 се регистрира в сайта.
petya1812 се регистрира в сайта.
VanIa Doykova се регистрира в сайта.
Ina Abadjieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта