Оризови нудълс "Император"
Лора и Стоян
![]() |
120 г телешко бонфиле 15 г ензими черен пипер на вкус 1 клонка розмарин 1 скилидка чесън 5 мл трюфелово олио 25 г краве масло 110 г печен телешки сос 150 г пресни диви гъби (манатарки и гъба булка) 120 г патешко филе 120 г свинско бонфиле 40 мл вода |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...